A kezdetek…

Pár évvel ezelőtt, egy ambiciózus fiatalokból álló baráti társaság tagjai (akik már akkor jártasak voltak a matematika világában), elkezdték vizsgálni azokat a sportesemények kimenetelét befolyásoló matematikai tényezőket, amelyek paramétereit már az adott esemény előtt ismerünk. Őszintén hittek abban, hogy nem véletlenszerű a kimenetele egyetlen mérkőzésnek sem, hiszen a különböző bajnokságok végén a győztes sosem a véletlennek köszönheti az elért sikert, illetve akik jártasak a matematika és a statisztika világában tudják, hogy az egész életünket körbeveszi "a kód", a különböző loga- és algoritmusok sokasága.

A sikeres sportfogadás is "csak" matek

A hosszas kutatómunka eredménye végül az lett, hogy a társaság tagjai felismerték azt a tényt, miszerint minden csapat (vagy az egyéni sportok esetén minden egyéni játékos), egy külön "cég", aminek hosszas kutatómunka árán épp úgy megismerhetjük az adatait, mint ahogy azt a tőzsdén is teszik a "tőzsdecápák". Ha pedig ezeket az adatokat összevetjük az ellenfél csapat számaival, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel spekulálhatunk a sportesemény végkimenetelére.


BettingTips sportfogadási tippek

Ilyen egyszerű az egész?

Az eddig leírtak alapján egyszerűnek tűnhet a képlet, ám korán sem az! Ahhoz hogy teljes képet kapjunk az egy-egy mérkőzésen szereplő ellenfelek pontos számairól, ahhoz ott kéne lennünk az összes csapat öltözőjében, ismernünk kéne a játékosok lelki- és gondolatvilágát, amire természetesen mi sem vagyunk képesek. A jó hír az, hogy nincs is szükség egy ennyire teljes kép megalkotására ahhoz, hogy összességében sikeres sportfogadóvá váljunk.

Ennek az az oka, hogy a különböző adatoknak, különböző mértékben van csak kihatása a végeredményre. Sokan például elkövetik azt a hibát, hogy a hiányzók alapján próbálnak meg tippelni a mérkőzések eredményeire. Kétségtelen hogy minden csapatnak megvannak a húzóemberei, akik nélkül másképp dolgoznak a fogaskerekek, viszont a mai modern világ versenysportjában nem engedheti meg magának egyetlen egy csapat sem, hogy egy-egy játékosától tegye függővé a sikert. (Itt természetesen nem arra gondolunk, amikor a fél csapat sérült!)

Az ilyen és ehhez hasonló elemzési tévedések gyakran tévútra viszik a sikeres sportfogadásra törekvő személyt, aki emiatt sok esetben csak a pénzt öli bele ebbe az egyébként jövedelmezően is működtethető alternatív pénzkereseti lehetőségbe.


BettingTips sportfogadási tippek

A lényeg…

A lényeg hogy nem elég elvégezni a mérkőzések előtt az alapos , több órát igénybevevő kutatómunkát. Fontos hogy ismernünk kell a különböző adatok "súlyát", tudnunk kell azt hogy egy-egy információ mennyire hat ki a sportesemény végkimenetelére. Itt jön a képbe a matek és a tapasztalat. Kidolgoztunk egy rendszert, amelyet felhasználva évek óta dolgozunk és pénzt keresünk a sportfogadással.

Természetesen nem arról van szó, hogy az általunk megjátszott ötletek és tippek kivétel nélkül, 100%-ban nyereségesek. Mindig előfordulhat, hogy egy-egy mérkőzésen az előre ismert adatokból nem kiszűrhető történések valósulnak meg (sérülés, piros lap, egy oldalú játékvezetés, potyagól, elszakadt teniszütő húr...stb). A hivatalos statisztikánk, hogy az összes eddig publikált tippünk 80%-a volt nyereséges, ebből adódóan pedig mi és a mi ötleteinből és tippjeinkből összeállított szelvényeket megjátszó klubtagjaink havonta akár több 10-, vagy több 100 ezer forintal (a megjátszott tétektől függően) tudják kiegészíteni havi rendszeres jövedelmüket a sportfogadás által.

Szeretnénk hogy ha lehetőséged van rá, akkor Te is csatlakoznál hozzánk, hogy a mi elemzőmunkánkat és ötleteinket felhasználva, Te is pénzügyileg sikeres sportfogadóvá válj. A csatlakozás részleteiről a Hogyan lehetek klubtag menüpont alatt tájékozódhatsz.


Hogyan lehetek klubtag?