Üzletszabályzat


Általános információk

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
  • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást.

A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése. Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.

Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

1. A szolgáltatás tárgya

A http://www.bettingtips.hu/-t üzemeltető vállalkozás (továbbiakban: Szolgáltató), sporteseményekkel kapcsolatos híreket, érdekességeket, elemzéseket és statisztikákat, valamint a sportesemények végkimenetelére vonatkozó tippeket bocsát napi rendszerességgel a Felhasználók (klubtagok) részére. A Szolgáltató az információkat e-mailben küldi ki a Felhasználóknak.

A Szolgáltató által tagdíj ellenében átadott információk nem minősülnek szerencsejátéknak, illetve nem buzdítanak szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenységre. A sajtófigyelés eredményeként publikált hírek valóságalapjáért, illetve a sportesemények kimenetelével kapcsolatos tippekért és ötletekért a Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal, azokat érdekességként bocsájtja a Felhasználók (klubtagok) részére. A Szolgáltatót semmiféle anyagi felelősség nem terheli az általa publikált tippekből esetlegesen eredő vélt vagy valós anyagi károkért.

2. A szolgáltatás díja

A szolgáltatás költségét a mindenkori díjtáblázat tartalmazza, mely elérhető ide kattintva.

3. Adatkezelés

A Felhasználó a regisztrációval elfogadja hogy adatai bekerülnek a Szolgáltató adatbázisába. Az adatokat a Szolgáltató a hatályos jogszabályok szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki. A Felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a http://www.bettingtips.hu/-t üzemeltető vállalkozás (és annak mindenkori jogutódja) adatait saját üzleti céljaira (marketing megkeresések, akciók, új termékek vagy szolgáltatások) felhasználja. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy írásos kérelem formájában kérheti adatai törlését a Szolgáltató adatbázisából, ami ebben az esetben haladéktalanul megtörténik.

4. A Szolgáltató ellenőrzési joga és a szolgáltatás megvonása

A tagdíj ellenében a Felhasználók részére átadott információk (hírek, statisztikák és elemzések, érdekességek, tippek, ötletek) sokszorosítása, azok harmadik fél számára történő átadása szigorúan tilos. A Szolgáltató fenntartja a jogot a szolgáltatás beszüntetésére (ideiglenes vagy végleges formában) abban az esetben, ha a Felhasználó az átadott információkat harmadik félnek bármilyen formában továbbadja. Ebben az esetben a Szolgáltató megteszi a szükséges jogi lépéseket, ezek vagy az ehhez hasonló cselekedetek büntetőfeljelentést vonnak maguk után. A Felhasználó elfogadja hogy a http://www.bettingtips.hu/-n olvasható leírások, képek és szövegek a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezik, azokat lemásolni szintén szigorúan tilos. Továbbá tilos a http://www.bettingtips.hu/, vagy a weboldalhoz kapcsolódó közösségi médiában szereplő "promóciós" oldalakra bármilyen formában hivatkozni, vagy megosztani azok internetes elérhetőségeit. Kivételt képeznek ez alól azok az esetek, mikor a hivatkozás vagy megosztás a Szolgáltató írásos kérelmére történik.

5. Egyéb feltételek

A Szolgáltató fenntartja a jogot ezen üzletszabályzat megváltoztatására. A szolgáltatás csak jelen üzletszabályzat elfogadása esetén lehetséges. A regisztráció alkalmával a Rendszer rákérdez az üzletszabályzat elfogadására és a regisztráció csak az elfogadás után jöhet létre. Ebben az esetben úgy tekintendő, hogy a Felhasználó elfogadta a fenti feltételeket és azokkal kifejezetten egyetért.